Hello awesome ! Nice to meet you . Do follow my blog k :*

Assalamualaikum

*gambar hiasan

25/1/2012--> Jam skrg menunjukkan pukul 4:57am and aku masih belum tidur lagi. Taktahu kenape, and aku rasa macam rindu someone. Rindu sangat! Taktahu laa kenapa tetiba rasa ni ada. Yeah, I miss my ex much, baca old post rasa memang rindu sangat. Rindu nak couple, but fikir memang dah malas nak couple. Entah la,  kadang aku always stalk fb dia, teringin nk onl fb dia. Tgk IM dia, and rasa jealousnya. Hmm, wah. Jujurnya aku, well aku tiada tmpt luahkan perasaan. Bila dia nk getback balik, aku yg jual mahal. Hm, ye. Sayang aku at dia memang masih ada, try forget him. But tk boleh, but it's okay. Kitaorg pun bestie je now, but yeah. Memang rindu laa moment yg lepas, dua-2 manja, dua gedik-2. Hm, dah lah malas nk ckp psl ni lagi. Apa pun nk fikir masa depan je skrg. Now 5.05am so I'm off! Byee..